Hyundai se na ženevském autosalónu pochlubí třemi premiérami

Hyundai se na ženevském autosalónu pochlubí třemi premiérami světová premiéra hatchbacku segmentu C představení nového alfa-numerického názvosloví svých vozů představení studie SUV vyrobené z pokročilých materiálů poskytující zvýšenou bezpečnost při srážce s chodcem Na tiskové konferenci na ženevském autosalónu (6. března v 17:00 hodin) představí Hyundai Motor Company svůj nový evropský hatchback segmentu C. Zatím pod kódovým označením “FD” nabídne nový Hyundai evropským zákazníkům přesvědčivou kvalitu. Při vývoji modelu „FD“ se Hyundai soustředil na kombinaci kultivované dynamiky s elegantním designem, dostatečným pohodlím a bezpečnostními prvky. Hyundai plánuje zahájení prodeje tohoto modelu v Evropě v létě 2007. V České republice pak v září 2007. Společně s modelem „FD“ představí Hyundai také nové alfa-numerické pojmenování svých vozů. Zatímco v minulosti byly názvy automobilů vybírány s důrazem na vyjádření hodnot spojených s jednotlivými modely, zaujal nyní Hyundai celostní přístup ke svému názvosloví. To bude vyjadřovat větší orientaci na technologii a bude pevněji svázáno s heslem firmy Hyundai: „Kvalita, Sebejistota a Inspirace” (Quality, Self-assurance, and Inspiring). Hyundai zde rovněž bude vystavovat novou studii vozu kategorie SUV, která využívá pokročilé materiály vyvinuté ve spolupráci s firmou GE Plastics. Evropští návrháři Hyundai tak vytvořili SUV šetrné k životnímu prostředí. SUV také zaznamenalo vynikající výsledky v počítačových testech bezpečnosti při srážce s chodcem. Tisková konference se bude konat 6. března. v 17:00 ve stánku značky Hyundai.
  • Tag : 2007, Tiskové zprávy