Hyundai - i 30 zcela nový model

Hyundai – i 30 zcela nový model Hyundai představí na autosalonu v Ženevě svůj zcela nový model i 30 Rovněž bude prezentovat nové alfa-numerické pojmenování vozů Na tiskové konferenci na ženevském autosalónu (6. března v 17:00 hodin) představí Hyundai Motor Company svůj nový evropský hatchback segmentu C, který ponese označení i 30 (dosud měl pouze kód FD). Nové alfa- numerické pojmenování vozů Hyundai bude poprvé použito právě u modelu i 30. (Detaily k novému pojmenování vozů Hyundai jsou uvedeny v samostatné tiskové zprávě č. 07 ze dne 26.2.2007) i 30 nabídne evropským zákazníkům přesvědčivou kvalitu. Hyundai se při vývoji vozu soustředil na kombinaci kultivované dynamiky s elegantním designem, dostatečným pohodlím a bezpečnostními prvky. Zahájení prodeje tohoto modelu v České republice bude v září 2007. Hyundai i 30 bude zpočátku vyráběn v Koreji a po dostavbě továrny Hyundai v Nošovicích se výroba přesune do České republiky.
  • Tag : 2007, Tiskové zprávy