Hyundai v červnu na 3. místě

Hyundai v červnu na 3. místě Hyundai v ČR dosáhl podílu na trhu 5,5% Společnost Hyundai Motor CZ, výhradní dovozce automobilů značky Hyundai na český trh, se v červnu letošního roku umístila s počtem 692 registrovaných osobních vozů na 3. místě mezi všemi dováženými automobilovými značkami a získala tak podíl na trhu 5,5%. Registrace vozů Hyundai v červnu 2007 V červnu 2007 bylo v ČR registrováno 692 osobních vozů Hyundai, což představuje podíl na trhu 5,5%. V kategorii LUV se jedná o 123 nově registrovaných vozidel a podíl 2,3%. Celkem bylo registrováno OA +LUV 815 vozů a podíl na trhu tak činil 4,5%. Hyundai v prvním pololetí 2007 Za období leden až červen bylo celkem registrováno 3393 osobních vozů značky Hyundai. Podíl na trhu tak dosáhl výše 5,0% a značka tím obsadila 5. místo mezi ostatními dováženými značkami. Za stejné období bylo registrováno 891 lehkých užitkových vozů, což představuje podíl na trhu 3,2% a navýšení počtu registrovaných vozidel v této kategorii o 13,4% oproti roku 2006. Celkem, osobních a lehkých užitkových vozů Hyundai , bylo za leden až červen letošního roku registrováno 4 284 . Podíl na trhu tak činil 4,5% V jednotlivých segmentech se značce za první pololetí rovněž dařilo. Vynikajícího výsledku dosáhl Hyundai Getz, který se stal 1. nejdováženějším vozem segmentu B. V kategorii SUV se vůz Santa Fe umístil SUVeréně na vynikajícím 1. místě (788 vozů kategorie M1a N1). Hyundai Tucson ( 337 vozů kategorie N1+M1) se umístil v kategorii SUV na místě šestém. Dohromady mají Santa Fe, Tucson a Terracan téměř 20% podíl na trhu v segmentu SUV.
  • Tag : 2007, Tiskové zprávy