Hyundai v listopadu na 3. místě

Hyundai v listopadu na 3. místě Hyundai v ČR dosáhl podílu na trhu 4,9% Společnost Hyundai Motor CZ, výhradní dovozce automobilů značky Hyundai na český trh, se v listopadu letošního roku umístila s počtem 542 registrovaných osobních vozů na 3. místě mezi všemi dováženými automobilovými značkami a získala tak podíl na trhu 4,9%. Registrace vozů Hyundai v listopadu 2007 V listopadu 2007 bylo v ČR registrováno 542 osobních vozů Hyundai, což představuje podíl na trhu 4,9%. V kategorii LUV se jedná o 225 nově registrovaných vozidel a podíl 3,5%. Celkem bylo registrováno OA +LUV 767 vozů a podíl na trhu tak činil 4,4%. Hyundai za jedenáct měsíců 2007 Za období leden až listopad bylo celkem registrováno 5949 osobních vozů značky Hyundai. Podíl na trhu tak dosáhl výše 4,9% a značka tím obsadila 6. místo mezi ostatními dováženými značkami. Za stejné období bylo registrováno 1761 lehkých užitkových vozů, což představuje podíl na trhu 3,2%. Celkem, osobních a lehkých užitkových vozů Hyundai , bylo za leden až listopad letošního roku registrováno 7710. Podíl na trhu tak činil 4,4% V jednotlivých segmentech se značce za leden až listopad rovněž dařilo. V kategorii SUV se vůz Santa Fe opět umístil SUVeréně na vynikajícím 1. místě (1482 vozů kategorie M1 a N1). Hyundai Tucson ( 705 vozů kategorie N1+M1) se umístil v kategorii SUV na místě třetím. Dohromady mají Santa Fe a Tucson 18,7% podíl na trhu v segmentu SUV.
  • Tag : 2007, Tiskové zprávy