Hyundai v lednu na 3. místě mezi všemi dováženými automobilovými značkami

Hyundai v lednu na 3. místě mezi všemi dováženými automobilovými značkami Společnost Hyundai Motor CZ, výhradní dovozce automobilů značky Hyundai na český trh se v lednu letošního roku umístila s počtem 453 registrovaných osobních vozů na 3. místě mezi ostatními dováženými automobilovými značkami. Prodejní výsledky Za leden 2006 bylo v ČR registrováno 453 osobních vozů Hyundai, což představuje podíl na trhu 5,8%. Vkategorii LUV se jedná o 131 nově registrovaných vozidel a podíl 3,9%. Celkem OA +LUV činí 584 vozů a podíl na trhu 5,2%. V jednotlivých segmentech se značce v lednu rovněž dařilo. Zejména v kategorii SUV, kde se vůz Tucson opět umístil na vynikajícím 1. místě (76 vozů kategorie M1a N1). Hyundai Santa Fe s počtem 60 vozů (kategorie M1 + N1) obsadil bronzovou příčku této kategorie. Hyundai Atos Prime skončil ve své kategorii na 3. místě. Hyundai Getz je v lednu 3. nejprodávanějším dováženým vozem v segmentu B. Dalším vozem, který se umístil na špici je sportovní Coupe na 4. místě své kategorie. Na 4. místě se rovněž tentokrát umístil Hyundai Accent, vůz segmentu C. Podrobné ceníky a technické údaje jsou k dispozici na www.hyundaimotor.cz
  • Tag : 2006, Tiskové zprávy