Hyundai na autosalonu v Ženevě

Hyundai na autosalonu v Ženevě Nové Santa Fe ( SUV v sedmimístném provedení) Nový Accent (automobil segmentu C) Genus – (HED-2) studie – crossover Značka Hyundai představí na nadcházejícím autosalonu v Ženevě tři novinky. Studie Genus je vůz segmentu D navržený v R and D centru v Rüsselsheimu. „Tento koncept spojuje prostornost a pohodlí s elegancí a praktičností. Nabízí prostor a pohodlí, ale má zároveň elegantní a dynamický exteriér sděluje vrchní designér Thomas Bürkle. Santa Fe Zbrusu nový model Santa Fe, vůz segmentu D, byl navržen tak, aby posílil ofenzívu společnosti v tomto dramaticky rostoucím, avšak vysoce konkurenčním tržním segmentu. Oproti předchozímu velmi oblíbe-nému modelu nabízí okamžitě rozpoznatelné výhody. Je o něco větší – 175 mm delší, o 45 mm širší a o 80 mm má delší rozvor. Rovněž nabízí lepší komfort vyšší třídy a poutavý mezinárodní styl. Vůz bude na trh nabízen se zážehovým motorem 2,7 V6 a vznětovým 2,2 CRDi VGT.   Accent Přestože tradičními trhy pro model Accent jsou Korea a Spojené státy, firma Hyundai je přesvědčena, že kultivovaná elegance vnitřního prostoru a vyspělé zpracování Accentu zvýší atraktivitu tohoto vozu, zvláště v Evropě. Nový Accent je o 20 mm delší, o 15 mm širší, o 75 mm vyšší a rozvor je delší o 60 mm. V nabídce budou zážehové motory 1,4 a 1,6 a vznětový 1,5 CRDi VGT.
  • Tag : 2006, Tiskové zprávy