Hyundai Motor CZ prodlužuje partnerství s českou fotbalovou reprezentací

Hyundai Motor CZ prodlužuje partnerství s českou fotbalovou reprezentací Praha – Hyundai Motor CZ dnes podepsal smlouvu o prodloužení oficiálního partnerství s českou fotbalovou reprezentací na další dva roky. V březnu roku 2005 se společnost Hyundai Motor CZ poprvé stala oficiálním partnerem české fotbalové reprezentace, když uzavřela smlouvu o spolupráci a partnerství. Od té doby se česká fotbalová reprezentace v „dresech“ Hyundai představila jak během kvalifikačních utkáních na MS 2006, tak i na mistrovství světa samotném. Jelikož tato spolupráce výrazně zvýšila vnímání značky Hyundai v České republice, což se v konečném důsledku projevilo i na stále vzrůstajících prodejích vozů Hyundai, rozhodl se Hyundai v ČR tuto spolupráci prodloužit na období dalších dvou let. „Partnerství Hyundai Motor CZ s českou reprezentací navíc koresponduje s celosvětovým partnerstvím mateřské společnosti Hyundai Motor Co. a fotbalové federace FIFA při všech světových fotbalových podnicích, kde je uzavřena spolupráce až do roku 2014 .“ uvedl prodejní a marketingový ředitel Hyundai Motor CZ, Zdeněk Fořt. Dále upřesnil, že podpora světového fotbalu ze strany automobilky Hyundai Motor bude rozšířena i o nadcházející mistrovství Evropy v roce 2008. Smlouva mezi Hyundai Motor Co. a UEFA bude podepsána v nejbližších týdnech. V rámci plnění této nové smlouvy o partnerství společnost Hyundai Motor CZ, která je výhradním distributorem vozů značky Hyundai v České republice, poskytne fotbalové reprezentaci 15 vozů Hyundai. Nejluxusnější vůz z řady Hyundai, model Grandeur, bude i nadále využívat trenér reprezentace Karel Brückner. Dalšími vozy, které budou poskytnuty jsou jak další vůz Grandeur, tak jedno nové Santa Fe, 5 vozů Sonata, 1 sportovní model Coupe, 1 Trajet (vůz kategorie MPV), 3 vozy Elantra, 1 Getz a 1 užitkový vůz H-1.
  • Tag : 2006, Tiskové zprávy