Dovolené končí, ale prázdniny pokračují

Dovolené končí, ale prázdniny pokračují Hyundai motor CZ připravil pro období měsíce září spoustu zajímavých akcí. TUCSON - bonus 20.000 Kč & zimní paket v hodnotě 70.000 Kč Prodejní akce na Tucson je stěžejní kampaní měsíce září a na všechny verze jsme připravili následující mimořádnou nabídku: bonusu 30.000 Kč vč. DPH zdarma paket zimního příslušenství v hodnotě 70.000 Kč vč. DPH (litá kola Fondmetal, zimní pneu Cooper, střešní nosič, box Thule Atlantis 600 a radio s navigací Blaupunkt Rome NAV55E) Akce platí i pro limitovanou sérii Champion, kde cena zůstává na 699.900 Kč vč. DPH a celý výše uvedený paket příslušenství. Při koupi vozu přes HYUNDAI Leasing (ČSOBL), získává zákazník dodatečný bonus ve výši 15.000 Kč vč. DPH. TERRACAN - bonus 150.000 Kč & zimní paket v hodnotě 80.000 Kč Terracan za akční cenu 849.900 Kč vč. DPH v limitované sérii HIGHLANDER jsme dále zatraktivnili tuto nabídkou paketu zimního příslušenství podobným jako u Tucsona. Co tedy zákazník získává bonusu 150.000 Kč vč. DPH zdarma paket zimního příslušenství v hodnotě 80.000 Kč vč. DPH (litá kola DOTZ Luxor, zimní pneu Cooper, box Thule Atlantis 600 a radio s navigací Blaupunkt Rome NAV55E) Rovněž pro Terracan platí, že v případě financování vozu přes značkový HYUNDAI Leasing (ČSOBL), získává zákazník dodatečný bonus ve výši 15.000 Kč vč. DPH. SONATA – bonus 20.000 Kč & zimní paket v hodnotě 30.000 Kč V září se zaměříme zejména na Sonatu ve verzi s dieselovým motorem. Co budeme zákazníkům nabízet v září? bonusu 20.000 Kč vč. DPH na všechny verze (vč. CRDi VGT) zdarma paket zimního příslušenství v hodnotě 30.000 Kč vč. DPH (litá kola Fondmetal, zimní pneu Pirelli) Nová verze Sonaty s zážehovým motorem 2,0i CVVT bude již od 539.900 včetně výše uvedeného paketu. ATOS PRIME – bonus 20.000 + 20.000, cena již od 169.900 Kč vč. DPH Zůstává v platnosti nabídka Prázdniny 2006: Prodloužení již probíhající úspěšné prodejní akce ve spolupráci s ČSOBL - bonus 20.000 Kč vč. DPH + další bonus 20.000 Kč vč. DPH při využití značkového HYUNDAI Leasingu. Cena modelu Atos Prime tak zůstává již od 169.900 Kč vč. DPH. GETZ Champion & Dynamic Zůstává v platnosti nabídka Prázdniny 2006: Nadále pokračujeme s úspěšnou fotbalovou limitovanou sérií Champion, a to do vyprodání zásob Navíc na všechny verze Dynamic bude zákazníkům nabízen bonus 10.000 Kč vč. DPH. Vybere-li si zákazník jako formu financování vozu značkový HYUNDAI Leasing (ČSOBL), získává dodatečný bonus ve výši 20.000 Kč vč. DPH. Tato nabídka platí pro všechny verze Getze. ELANTRA Dynamic & Elegance Zůstává v platnosti nabídka Prázdniny 2006: Tento model je ještě více zatraktivněn a je nabízen za bezkonkurenční cenu 329.900 Kč vč. DPH (1.6i Dynamic) V případě financování vozu přes značkový HYUNDAI Leasing (ČSOBL), získává zákazník navíc dodatečný bonus ve výši 20.000 Kč vč. DPH. Tato nabídka platí pro všechny verze Elantry. Snížili jsme i cenu dvoulitrové verze Elegance 2.0i, a to o 20.000 Kč na 419.900 Kč vč. DPH. I zde platí nabídka bonusu 20.000 Kč pro Hyundai Leasing. MATRIX Active & Dynamic Zůstává v platnosti nabídka Prázdniny 2006: Stejně jako u Getze i u Matrixe pokračujeme s fotbalovou limitovanou sérií Champion. Cenu verze 1.5CRDi VGT Champion jsme navíc snížili o 20.000 Kč vč. DPH na 399.900 Kč vč. DPH! Dramaticky jsme snížili i ceny zbývajících dvou verzí: 1.6i Active – bonus 30.000, cena 359.900 Kč vč. DPH 1.5CRDi VGT Dynamic – bonus 50.000, cena 419.900 Kč vč. DPH Pro všechny výše uvedené verze navíc platí, že v případě financování vozu přes značkový HYUNDAI Leasing (ČSOBL), získává zákazník dodatečný bonus ve výši 20.000 Kč vč. DPH. TRAJET – bonus 70.000 Kč vč. DPH Zůstává v platnosti nabídka Prázdniny 2006: Pokračuje nabídka Trajetu s bonusem 70.000 Kč vč. DPH COUPE – bonus 70.000 Kč vč. DPH Zůstává v platnosti nabídka Prázdniny 2006: Podobnou nabídku jako u Trajeta jsme připravili pro vozy Coupe – bonus 70.000 Kč vč. DPH. Hyundai Leasing - shrnutí Shrnutí vybraných akcí, které ve spolupráci s ČSOBL nabízíme v období červenec- září 2006: bonus 15.000 Kč vč. DPH na všechny verze modelů Tucson a Terracan bonus 20.000 Kč vč. DPH na všechny verze modelů Atos Prime, Getz, Elantra a Matrix bonus 10.000 Kč bez DPH na všechny verze modelu H-1 TOP LEASING & HIT KREDIT
  • Tag : 2006, Tiskové zprávy