Hyundai v srpnu vyšplhal na 2. místo

Hyundai v srpnu vyšplhal na 2. místo Hyundai v ČR dosáhl podílu na trhu 6,0% Společnost Hyundai Motor CZ, výhradní dovozce automobilů značky Hyundai na český trh, se v srpnu letošního roku umístila s počtem 603 registrovaných osobních vozů na vynikajícím 2. místě mezi ostatními dováženými automobilovými značkami a získala tak podíl na trhu 6,0%. Registrace vozů Hyundai v srpnu 2006 V srpnu 2006 bylo v ČR registrováno 603 osobních vozů Hyundai, což představuje podíl na trhu 6,0%. V kategorii LUV se jedná o 189 nově registrovaných vozidel a podíl 4,6%. Zde navýšení registrovaných vozů představuje 110,0% oproti stejnému období roku 2005. Celkem bylo registrováno OA +LUV 792 vozů a podíl na trhu 5,6%. V jednotlivých segmentech se značce v srpnu rovněž dařilo. Zejména v kategorii SUV, kde se vůz Santa Fe umístil SUVeréně na vynikajícím 1. místě (166 vozů kategorie M1a N1). Tento skvělý výsledek je dán uvedením na trh nového Santa Fe, jehož prodej byl zahájen na jaře letošního roku. Hyundai v období leden až srpen 2006 Za období leden až srpen bylo celkem registrováno 4 468 osobních vozů značky Hyundai. Podíl na trhu tak dosáhl výše 5,3% a tím i 3. místo mezi ostatními dováženými značkami. Za stejné období bylo registrováno 1 118 lehkých užitkových vozů. Tím získal Hyundai v ČR podíl na trhu 3,6%, což představuje navýšení počtu registrovaných vozidel Hyundai o 70,2% oproti roku 2005. Celkem, osobních a lehkých užitkových vozů Hyundai , bylo za leden až srpen letošního roku registrováno 5 586. Podíl na trhu tak činil 4,9% Podrobné ceníky a technické údaje jsou k dispozici na www.hyundaimotor.cz.
  • Tag : 2006, Tiskové zprávy