Otevřena nová evropská centrála Hyundai

Otevřena nová evropská centrála Hyundai Evropské divize prodeje, marketingu a poprodejních služeb v nové centrále v německém Offenbachu výzkumného a vývojového centra v Rüsselsheimu Hyundai Motor Europe (HME) ve čtvrtek 12. října 2006 oficiálně otevřel svoje nové sídlo v Německém Offenbachu. Tohoto slavnostního otevření se zúčastnilo více než 250 VIP hostů, mezi kterými byli i korejský velvyslanec v Německu Lee, hessenský ministr hospodářství Abeln a starosta Offenbachu Schneider. Senior vice president Hyundai Motor Company K.H.Ahn ve svém úvodním projevu zdůraznil, že přestěhování evropských prodejních, marketingových a poprodejních divizí do Offenbachu představuje nevyhnutelný krok k dalšímu růstu společnosti. To souvisí se současným rozvojem evropských aktivit v oblasti výzkumu a vývoje a stejně tak i s výstavbou nového evropského výrobního závodu v České republice. Všechny uvedené skutečnosti mají přispět k posílení značky Hyundai v Evropě. Hyundai investoval do nově otevřené evropské centrály 50 milionů Euro. Nová budova s pěti poschodími a pozemkem o rozloze 16 300 m2 nabízí dostatečný prostor pro případnou expanzi v budoucnosti. Evropské centrum výzkumu a vývoje zůstává i nadále v prostorech bývalé centrály Hyundai Motor Europe v Rüsselsheimu a bylo rozšířeno, mimo jiné, o nové designérské studio.
  • Tag : 2006, Tiskové zprávy