Hyundai Terracan Adventure

Hyundai Terracan Adventure V nedávné době byl uveden na český trh modernizovaný model Hyundai Terracan patřící do kategorie Off Road. (viz naše TZ č. 2 zde dne 7.1.2005). Nyní přichází na trh limitovaná série s názvem Adventure. V rámci uvedení tohoto modernizovaného modelu uvádí nyní Hyundai na trh limitovanou sérii s názvem Terracan Adventure. Vůz je v nabídce se vznětovým motorem 2,9 CRDi o výkonu 120kW/164k a se dvěma tipy převodovek 5ti stupňovou manuální a 4 stupňovou automatickou. Výbava Velice bohatá základní výbava vozu Hyundai Terracan Adventure se například sestává z  disků kol z lehkých slitin, předních mlhových světlometů, bočního obložení dveří a nárazníků, integrované antény v zadním skle a střešních ližin s příčníky. Tyto prvky výbavy jsou viditelné na exteriéru vozu. Z bezpečnostních prvků se pak jedná o antiblokovací systém ABS a EBD, diferenciál zadní nápravy s omezenou svorností, bezpečnostní vzduchový vak řidiče i spolujezdce a imobilizér. V rámci vnitřní výbavy komfortu získá zákazník při koupi již v základní výbavě výškově nastavitelný volant, výškově nastavitelné sedadlo řidiče s bederní opěrkou, kožené čalounění sedadel a vyhřívaná přední sedadla, elektricky nastavitelné sedadlo řidiče, elektricky ovládané a výklopné střešní okno, přípravu na rádio, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zrcátka, elektrické ovládání oken vpředu i vzadu, dálkově ovládané centrální zamykání, automatickou klimatizaci, kůží potažený volant a hlavice řadící páky a obložení přístrojové desky imitací dřeva a další. Zlepšení technických parametrů U Terracanu Adventure je novinkou trvalý pohon 4x4 s aktivním přenosem točivého momentu. Ceny Terracan Adventrue s manuální převodovkou v ceně 899.900 Kč s DPH, v případě úpravy pro kategorii N1 775.208 Kč bez DPH, patří ve své kategorii mezi nejvýhodnější nabídky na trhu. Verze s automatickou převodovkou je za 949.900 Kč, resp. 817.225 Kč bez DPH. Záruka Stejně jako na ostatní vozy značky Hyundai je i na Terracan Adventure poskytována záruka 3 roky bez omezení počtu ujetých kilometrů. Ceník
  • Tag : 2005, Tiskové zprávy