Hyundai Motor CZ - oficiální partner české fotbalové reprezentace

Hyundai Motor CZ – oficiální partner české fotbalové reprezentace (Praha, Česká republika) Hyundai Motor CZ se v rámci právě uzavřené smlouvy stává oficiálním partnerem české fotbalové reprezentace, a to minimálně do konce roku 2006 s dvouletou opcí. „Spolupráce s českou fotbalovou reprezentací vynikajícím způsobem koresponduje s celosvětovým partnerstvím mateřské společnosti Hyundai Motor Co. a fotbalové federace FIFA při všech světových fotbalových podnicích.“ sdělil prodejní a marketingový ředitel Hyundai Motor CZ Zdeněk Fořt. Dále uvedl, že tato nově navázaná spolupráce je nyní o to cennější, protože Hyundai Motor Co. tento týden podepsal v Ženevě s FIFA dohodu o oficiálním partnerství na období 2007-2014 (více viz naše TZ č. 15 ze dne 3.3.2005 – na www.hyundaimotor.cz). V rámci plnění smlouvy o partnerství společnost Hyundai Motor CZ, která je výhradním distributorem vozů značky Hyundai v České republice, poskytne fotbalové reprezentaci 12 vozů Hyundai. Nejluxusnější vůz z řady Hyundai, model XG, bude od dnešního dne využívat trenér reprezentace Karel Brückner. Dalšími vozy, které byly dnes předány, je nová Sonata (5 vozů), jejíž prodej byl v ČR zahájen 1. března, model nižší střední třídy Elantra (3 ), modernizovaný sportovní model Coupe (1 ), vůz kategorie MPV Trajet (1) a pro potřeby kustoda týmu užitkový vůz H-1 VAN. Oficiální představení této spolupráce proběhne na tiskové konferenci v předvečer kvalifikačního utkání s Finskem.
  • Tag : 2005, Tiskové zprávy